Кіровоградці зупинили незаконне будівництво МАФу (ФОТО)

Журналістка
Світлана Листюк
Журналістка

Сьогодні у Кіровограді місцеві мешканці зупинили монтаж МАФу за адресою вул. Короленка, 26. Люди скаржаться – робітники зводять торгівельну точку без належних документів, ще й спиляли дерево, яке росло поруч. Також  для того, щоб встановити новий МАФ, їм довелося пересунути старий і давно непрацюючий кіоск.

Незадоволені люди викликали депутата свого округу Володимира Смірнова, звернулися до громадських активістів і поліції. Прибув і власник новобудови – Андрій. Всі разом з’ясували, що дозволу на зведення МАФу у підприємця таки немає. Є лише ксерокс паспорту будівництва. Усі необхідні документи (зокрема, дозвіл міськвиконкому) він обіцяв надати в понеділок і повідомив, що вже вклав у цей кіоск чимало грошей. Що саме мав на увазі підприємець і яким чином виконком у понеділок видасть йому дозвіл – він не пояснив.

Натомість, громада і депутат попросили власника кіоску зупинити монтаж, доки він не оформить все,відповідно до вимог чинного законодавства. Нагадали вони і про зрізане дерево – ймовірно, також без дозволу.

«Зрозумійте, ми не проти появи нового МАФу. Тут все одно колись стояв кіоск, тож візуально на вулиці нічого не зміниться. Просто хочемо, щоб все було згідно з законом», – зазначив місцевий мешканець Геннадій Вікторович.

Поширити:

Залишити коментар:

коментар