Кіровоград в останній момент врятувався від тролейбусного колапсу

Колектив кіровоградського підприємства ТОВ “Єлисаветградська транспортна компанія” (ЄТК) домігся від міської влади конкретних дій, завдяки чому, тролейбусного колапсу в місті не буде.

Про це журналісту Пешої електронної газети повідомив головний інженер ТОВ “ЄТК” Олександр Луценко.

За його словами, після того, як колектив підприємства почав бити на сполох, до них приїздив міський голова Андрій Райкович, вислухав їх і розібрався у ситуації.

Нагадаємо, 20 квітня, працівники ТОВ “ЄТК” організували збори, куди запросили керівника управління транспорту Олександра Вергуна. Тролейбусники забили на сполох, адже нове, створене міською радою, транспортне комунальне підприємство «Електротранс» досі не взяло їх на роботу. Люди заявляли, що за 3 робочі дні неможливо передати на баланс всю інфраструктуру підприємства, і взяти їх на роботу в новому КП. Вони передбачали, що за такої ситуації 26 квітня у Кіровограді на маршрут не вийде жоден тролейбус.

Сьогодні, 22 квітня, під час робочої наради міського голови, керівника управління транспорту, ініціативної групи ТОВ “ЄТК” та представників ОКВП “Дніпро-Кіровоград”, ТОВ “Кіровоградобленерго”і “Інтертелекому”, проблему було вирішено.

“На пропозицію колективу підприємства, мене було призначено в. о. директора нового КП “Електротранс”. Також було призначено в.о. головного бухгалтера”, – повідомив Олександр Луценко. За його словами, на нараді було вирішено питання із заключенням нових договорів на постачання електроенергії, водопостачання, інтернету та телефонного зв’язку.
“Всі, необхідні для функціонування підприємства, договори було заключено”, – запевнив керівник новоствореного КП.
Олександр Луценко також розповів, що було вирішено питання з працевлаштуванням всього колективу. “25 квітня всі пишуть заяви на звільнення з ТОВ “ЄТК”, і 25-го ж всіх приймають на роботу у нове підприємство”, – повідомив він.

На думку в.о. керівника КП “Електротранс” їх проблему вирішено, і тролейбусного колапсу в місті не буде. 26 квітня у Кіровограді вийдуть на маршрут всі тролейбуси.

Поширити:

Залишити коментар:

коментар