Новий медичний вуз у Кіровограді не перебиратиме абітурієнтами

Люблю писати про хороші, мотиваційні, цікаві історії. Пишу про людей, які хочуть і вміють робити важливі речі. Слідкую за оновленнями в сфері реформ і намагаюся писати про складне простими словами)
Контакт: Facebook Telegram

Медичний ВНЗ, що цьогоріч відкриється у Кіровограді, прибрав мінімальний прохідний бал для вступників.

Про це повідомив перший проректор Донецького національного медичного університету Петро Кондратенко під час прес-конференції сьогодні, 21 квітня.

“Ми прибрали мінімальний прохідний бал для вступників у Донецький національний університет, один з факультетів якого запрацює з 1 вересня у Кіровограді. Крім того, ми дозволили нашим випускникам при вступі обрати одну з чотирьох додаткових дисциплін. Наприклад, інші медичні вузи країни приймають результати ЗНО з трьох дисциплін – біології, української мови та фізики. Ми ж зробили третю дисципліну на вибір. Тобто, крім результатів ЗНО з фізики наші вступники мають можливість подавати результати ЗНО з хімії, математики чи історії України”, – повідомив Петро Кондратенко.

Цього року Донецький національний медичний університет отримав ліцензію на зарахування 1085 першокурсників. Із них – 441 державне замовлення.

Читайте також: У Кіровограді документально задекларували розміщення в місті Донецького медуніверситету

У суботу, 23 квітня, о 12.00 у Кіровоградській обласній філармонії відбудеться День відкритих дверей для майбутніх абітурієнтів Донецького національного медичного університету.

Поширити:

Залишити коментар:

коментар