На Кіровоградщині зловмисники залишили без електропостачання майже 2 000 осіб

Ознак стихійного лиха набуває у Кіровоградській області ситуація з крадіжками трансформаторної оливи. І це не перебільшення, адже лише протягом лютого-квітня 2016 року на території Добровеличківського, Вільшанського, Голованівського, Гайворонського та Ульяновського районів з цієї причини були виведені з експлуатації 24 трансформаторні підстанції.

Без електропостачання залишалися близько 2000 юридичних і побутових споживачів. Серед них лікарні, освітні заклади, приміщення органів державної влади, промислові та сільськогосподарські об’єкти.  

Нині «здобуток» ласих до чужого добра ділків – більше 6500 тон оливи. І судячи з усього, зупинятися вони не збираються.

У ситуації, що склалася, без допомоги свідомих та законослухняних громадян енергетикам не обійтися. У зв’язку із цим ПАТ «Кіровоградобленерго» звертається до мешканців області з проханням повідомляти про підозрілих осіб, котрі здійснюють діяльність у безпосередній близькості від трансформаторних підстанцій. Автономер, марка, колір автомобіля, на якому приїхали дані особи, опис їхньої зовнішності, інша інформація про них – все це може суттєво посприяти затриманню зловмисників.

Телефон оперативного чергового дирекції з питань безпеки ПАТ «Кіровоградобленерго»: (067) 520-40-79 (цілодобово).

Поширити:

Залишити коментар:

коментар