На Кіровоградщині дітей героїв АТО готують до школи (ФОТО)

Люблю писати про хороші, мотиваційні, цікаві історії. Пишу про людей, які хочуть і вміють робити важливі речі. Слідкую за оновленнями в сфері реформ і намагаюся писати про складне простими словами)
Контакт: Facebook Telegram

В Олександрії працюють безкоштовні підготовчі курси для майбутніх першокласників. Сюди приймають дітей учасників і загиблих в АТО. Заняття проводяться один раз на тиждень тривалістю півтори години.

Пише Моя Олександрія

З дітьми займається педагог із десятирічним стажем, учитель початкових класів Олена Башкалова. Діти вчаться читати, писати, опановують письмо та математику в ігровій формі.

Першу групу набрали в кількості 8 чоловік. Група працює в офісі на вулиці Червоноармійській, 58 по суботах з 13:00 до 14:30.

Відкриття курсів викликало зацікавленість і ажіотаж, тому вирішили набрати додаткову групу з шести осіб. Діти займатимуться там же, по суботах, з 15:00 до 16:30.

Приймаються тільки діти учасників АТО, запис за телефоном: 098-033-29-16 – Альона Башкалова (звонить с 9:00 до 17:00).

Курси організували місцеві волонтери – громадські організації “Учасники АТО Олександрійщини”, “Союз солдатських матерів” – за підтримки депутата міськради Андрія Коломійцева.

Поширити:

Залишити коментар:

коментар