Корпус Кіровоградської обллікарні відремонтували за 7 млн грн (ФОТО)

Люблю писати про хороші, мотиваційні, цікаві історії. Пишу про людей, які хочуть і вміють робити важливі речі. Слідкую за оновленнями в сфері реформ і намагаюся писати про складне простими словами)
Контакт: Facebook Telegram

У Кіровоградській обласній лікарні невдовзі запрацює капітально відремонтований корпус, у якому розміщені жіноча консультація перинатального центру, консультативна поліклініка та травматологічне відділення.

Про це йшлося під час відвідин корпусу голови ОДА Сергія Кузьменка та голови облради Олександра Чорноіваненка, передає кореспондент Першої електронної.

Чиновники позитивно оцінили якість ремонту, відзначивши, що далі слід все-таки відшукати кошти для зовнішніх робіт, зокрема, утеплення.

Наразі у корпусі провели всі внутрішні роботи, у тому числі заміну всіх комунікацій, встановили бойлери, замінили частину меблів. На всі роботи витратили понад 7 млн грн із обласного бюджету та фонду регіонального розвитку.

За словами головного лікаря закладу Лариси Андрєєвої, жіноча консультація вже повністю готова прийняти пацієнтів, а решта відділень потребує меблів.

Поширити:

Залишити коментар:

коментар