Влада Кіровоградщини цього року забезпечить підвіз випускників на ЗНО

Цього року на Кіровоградщині працюватиме 43 пункти тестування ЗНО. Як повідомив директор департаменту освіти облдержадміністрації Володимир Таборанський, цього року для участі у ЗНО зареєструвалися 6 572 особи. З них 5030 – цьогорічні випускники  шкіл. Обов’язковими дисциплінами для випускників 2016 року є українська мова  та предмет на вибір – математика або історія.

Інші 1542 особи, що зареєструвалися для участі у ЗНО, – це випускники минулих років, оскільки у вищих навчальних закладах України приймають лише цьогорічні сертифікати.

Департамент освіти Кіровоградської ОДА співпрацює з поліцією, рятувальниками, лікарями, представниками районної та місцевої влади, щоб організувати роботу пунктів тестування відповідно до всіх вимог і стандартів. Зокрема, у поточному році місцева влада повинна забезпечити підвіз випускників до пунктів тестування.

Довідково 

У 2016 році для участі в тестуванні зареєстровано 267 172 особи. Найбільше осіб для проходження зовнішнього незалежного оцінювання зареєстровано в Дніпропетровській області – 21 595 осіб, місті Києві – 21 153 особи та Львівській області – 17 480 осіб, найменше – у Кіровоградській (6 572) і Луганській (4 331) областях.

Поширити:

Залишити коментар:

коментар