Сайт школи Короткова визнано одним з кращих в Україні

Журналістка
Світлана Листюк
Журналістка

Кіровоградський обласний навчально-виховний комплекс (гімназія-інтернат – школа мистецтв) потрапив до списку переможців VI Всеукраїнського конкурсу на кращий веб-сайт навчального закладу.

Нагородження призерів відбулося минулого тижня у Міністерстві освіти і науки України – повідомляє Урядовий портал.

Конкурс на кращий веб-сайт проводиться у п’яти номінаціях: веб-сайти загальноосвітніх навчальних закладів (сільські школи та школи селищ міського типу); веб-сайти загальноосвітніх навчальних закладів (міські школи); веб-сайти дошкільних навчальних закладів; веб-сайти позашкільних навчальних закладів (будинки дітей та юнацтва, художні, музичні, мовні школи, курси, тощо); веб-сайти професійно-технічних навчальних закладів. Також додатково сайти оцінювалися у номінації «Вебометричний рейтинг», тобто за показниками доступності матеріалів веб-сайтів через пошукові системи та їх згадуваності.

Кіровоградська школа-інтернат, очолювана Анатолієм Коротковим, зайняла перше місце за вебометричним рейтингом та третє місце у номінації «Веб-сайти загальноосвітніх навчальних закладів (місто)».

Голова правління Інтернет асоціації України Олександр Федієнко повідомив, що конкурс проводиться Інтернет асоціацією України вже вшосте та з кожним роком стає популярнішим серед навчальних закладів. Так в цьому році організатори конкурсу отримали 1 842 заявки від навчальних закладів України. У порівнянні з минулим роком кількість робіт зросла майже утричі. «Це свідчить не тільки про зростання кількості веб-сайтів українських навчальних закладів, а й про їх відношення до новітніх технологій», – підкреслив Олександр Федієнко. За його словами, сьогодні важливо побудувати інформаційну систему, де громадяни будуть ближчими до освіти, а конкурс допомагає цьому.

Поширити:

Залишити коментар:

коментар