На Кіровоградщині на 12 років засуджено чоловіка, що застрелив знайомого з рушниці

Завершено судовий розгляд кримінального провадження відносно чоловіка, який з мисливської рушниці застрелив свого 64-річного знайомого. Про це Першій електронній повідомляє прес-служба прокуратури Кіровоградської області.

У ході судових слухань прокурором доведено, що засуджений наніс потерпілому вогнепальне поранення із мисливської рушниці моделі «ИЖ-17» дванадцятого калібру в задню ліву частину грудної клітини, в результаті чого останній помер.

Вироком Гайворонського районного суду обвинуваченого визнано винним за п. 13 ч. 2 ст. 115 (умисне заподіяння смерті іншій людині, вчинене особою, яка раніше вчиняла умисне вбивство) КК України та призначено покарання у виді 12 років позбавлення волі.

Нагадаємо, трагічна подія мала місце 26 жовтня минулого року в с. Синьки Ульяновського району. Між двома місцевими жителями, на ґрунті кримінального минулого, склалися неприязні відносини. Засуджений раніше відбував покарання за вбивство, потерпілий – за нанесення тяжких тілесних ушкоджень. Вирішення конфліктної ситуації завершилося застосуванням зброї.

Поширити:

Залишити коментар:

коментар