Олександрійська “мінувальниця” отримала умовний термін та направлення до психіатра

18-річній дівчині з Олександрівки, яка “прославилась” на всю Олександрійщину завдяки сфальшованим повідомленням про замінування суду, навчальних закладів, будівлі прокуратури та поліції, отримала умовний термін покарання та направлення в медичний заклад для отримання примусової психіатричної допомоги. про це повідомляють “Олександрійські новини”.

Про це йдеться у вироку Олександрійського міськрайонного суду, опублікованому в Єдиному реєстрі досудових розслідувань.

Так, у квітні минулого року вказана особа повідомила міським правоохоронцям про вчинене відносно неї зґвалтування.  У ході розслідування дана інформація не підтвердилась, тому справа була закрита.

З того часу протягом п’яти місяців дівчина регулярно заявляла про нібито скоєні відносно неї грабежі, а також час від часу надсилала анонімні повідомлення про замінування школи №2 та №6, приміщення Олександрійського міськрайонного суду, прокуратури та відділу поліції.

Кульмінацією “злочинної кар’єри” молодої дівчини стало пограбування вагітної жінки у серпні минулого року, яке вона скоїла за декілька десятків метрів від Олександрійського відділу поліції.

Зважаючи на повне каяття підсудної, шляхом поглинання менш суворого покарання більш суворим суд призначив дівчині покарання у виді позбавлення волі строком на  5 років, наступним пунктом призначивши їй два роки іспитового терміну та направлення на психіатричне лікування.

З 12 серпня 2015 року до 6 квітня 2016 року дівчину тримали в ізоляторі тимчасового утримання.

Поширити:

Залишити коментар:

коментар