Для новенців проїзд у “Неопланах” подорожчає на гривню

Журналістка
Світлана Листюк
Журналістка

Для мешканців селища Нового проїзд у великогабаритних автобусах “Неоплан” зросте на одну гривню – з 2 грн до 3 грн, але залишиться вдвічі дешевшим від реальної вартості послуги. 

Таке рішення сьогодні прийняли члени виконавчого комітету Кіровоградської міськради за зверненням ПП «Сервіском», яке забезпечує перевезення пасажирів автобусами “Неоплан”.

Як зазначив керівник управління транспорту Олександр Вергун, обгрунтований тариф на проїзд у громадському транспорті до селища Нового на сьогодні становить 6,65 грн.

“Ми були змушені звернутися до міськвиконкому з проханням підняти тариф на проїзд через значне зростання вартості паливно-мастильних матеріалів і запчастин. Вже понад рік ми забезпечуємо новенців великогабаритним транспортом і рано чи пізно настає момент, коли автобуcи доводиться ремонтувати. А це чималі кошти. Попри збільшення вартості проїзду на гривню, вона все одно не покриває і половини реальних затрат перевізника. До того ж ми продовжуємо незмінно безкоштовно перевозити всі пільгові категорії населення, а також студентів і школярів”, – розповів Першій електронній Андрій Садовський, представник ПП “Сервіском”.

Поширити:

Залишити коментар:

коментар