Заступник кіровоградського міського голови пересів на велосипед (ФОТО)

Люблю писати про хороші, мотиваційні, цікаві історії. Пишу про людей, які хочуть і вміють робити важливі речі. Слідкую за оновленнями в сфері реформ і намагаюся писати про складне простими словами)
Контакт: Facebook Telegram

Більше сотні студентів та школярів проїхали півміста та припаркувались під стінами міськради, щоб попросити облаштувати умови для велосипелистів – учора, 7 квітня, у Кіровограді відзначили Всесвітній день здоров’я. Акцію підтримав заступник міського голови Олександр Мосін, який також проїхався на велосипеді.

“Ми помітили, що багато кіровоградців пересідають на велосипеди, а умов для цього немає у місті. Тому ми запропонували нашій адміністрації облаштувати необхідні умови для безпечного пересування на велосипеді: зробити велосипедні доріжки, розмітки, знаки, парковки. Адже зовсім немає навіть де залишити велосипед, щоб сходити хоча би в магазин. Ми розуміємо ситуацію в місті, в країні і розуміємо, що це все швидко не зробиться. Але все ж потрібно ж починати з маленьких кроків. Уся Європа  їздить на велосипедах, а ми йдемо в Європу”, – зазначила організатор акції, голова студентської ради КНТУ Тетяна Чепа.

Учасники веломарафону колоною проїхали від КНТУ до Кіровоградської міськради, де покликали на зустріч очільників міста. До спортсменів вийшов заступник міського голови Олександр Мосін. Спортсмени вручили йому звернення та карту Кіровограда з урахуванням усіх необхідних розміток. У свою чергу Олександр Мосін пообіцяв врахувати усі прохання велосипедистів і, за можливості, втілити їх у життя.

“Я тепер я хочу прокататись. Можна?”, – запитав заступник міського голови. Навіть діловий костюм не завадив Олександру Мосіну зробити коло по площі під міськрадою.

 

Поширити:

Залишити коментар:

коментар