На Кіровоградщині рятувальники і Нацгвардія розшукали вертоліт, який упав (ФОТО)

Журналістка
Світлана Листюк
Журналістка
????????????????????????????????????

Вертольот Мі-8, на борту якого перебувало 3 члени екіпажу та 6 пасажирів, у визначений час на зв’язок з керівником польотів не вийшов, посадку на аеродромі «Олександрія» не здійснив, на запити не відповідав. За сигналом тривоги розпочалися пошуки вертольоту.

За таким тактичним задумом учора, 6 квітня, на аеродромі “Олександрія” проходили тренування сил ДСНС та Нацгвардії.

Для вирішення тактичної задачі було створено штаб, який здійснює збір, обробку і аналіз інформації про вертоліт, що “зазнав лиха”, розробляє план пошуку та координує дії усіх задіяних служб.

На другому етапі навчання до пошуків було залучено літак АН-32П та вертоліт Мі-8 з аеродрому м. Ніжин Чернігівської області, які під час польотів в зоні пошуку визначили координати місця падіння вертольоту.

На третьому етапі до операції приєдналися наземні пошуково-рятувальні команди, парашутно-десантні групи та підрозділи Управління ДСНС в області. Завдяки злагодженим діям учасників тренування вдалося ліквідувати пожежу та оперативно надати допомогу екіпажу й пасажирам повітряного судна. На жаль, за тактичним задумом, двоє осіб загинули, 7 – зазнали травм і були госпіталізовані до Олександрійської міської лікарні.

Прес-служба У ДСНС в області

Поширити:

Залишити коментар:

коментар