Ульяновські медики проігнорували дешеві пропозиції та планують закупити вугілля у постачальника з поганою репутацією

Ульяновська центральна міська лікарня Кіровоградської області 28 березня акцептувала цінову пропозицію ФОП Козлов Олександр Вікторович на поставку 200 тонн антрациту за ціною 600 тис. грн. Про це йдеться у Віснику державних закупівель, пише центр медіарозслідувань “Прозоро”.

Згідно тендерної документації, протягом 2016 року переможець торгів має поставити лікарні та підпорядкованим закладам 100 тонн кам’яного вугілля марки АО (25-50) та 100 тонн марки АК (50-100) зольністю на більше 13% та вологістю до 6%. Незважаючи на наявність двох найменувань вугілля, вартість кожної з марок окремо учасники конкурсних торгів не вказували.

Дорожчу за Козлова пропозицію зробили кіровоградський ФОП Високий Євген Борисович з прозицією  710 тис. грн, ТОВ «Славресурс» подружжя Любові і Руслана Особенко з пропискою у Києві – 677,76 тис. грн та ПП «Востоксервіс» Дмитра Первишіна котрий ввійшов до топ-5 найдорожчих постачальників вугілля ДГ (13-100), цього разу запропонувавши ціну 637,2 тис. грн..

Були на тендері запропоновані й дешевші за акцептовану пропозиції. Так ФОП Годований Роман Володимирович з с. Долинівка Кіровоградської області запросив за свої послуги 557,9 тис. грн.. Найдешевша ж пропозиція – 560 тис. грн, була зроблена ПрАТ «Вінницяоблпаливо», головою Наглядової ради на кінцевим беніфіціарним власником котрої є Віктор Йосипович Килимнюк – екс-депутат Вінницьої облради, який у 2012-му балотувався до ВР від соціалістів, а нині є помічником нардепа-порошенківця Григорія Заболотного. Незважаючи на більш дешеві пропозиції, обидві вони, без офіційного пояснення у Віснику держзакупівель, були відхилені.

Переможець торгів Олександр Козлов на останніх місцевих виборах балотувався до Гайворонської міської ради від БПП «Солідарність», крім того підозрюється у поставках неякісного вугілля.

Поширити:

Залишити коментар:

коментар