Кіровоградська студентка перемогла у всеукраїнському науковому конкурсі

Журналістка
Світлана Листюк
Журналістка

Студентка КНТУ Федорова Аліна стала переможцем ІІ туру Всеукраїнського конкурсу студентських наукових робіт з природничих, технічних та гуманітарних наук зі спеціальності «Гроші, фінанси і кредит» у 2015-2016 р.

Цього року конкурс проводився у 2 етапи: 1-й етап – 1 березня 2016 р. – заочний (рецензування наукових робіт), 2-й етап – 23-25 березня 2016 р. – очний, у формі науково-практичної конференції (захист робіт претендентами на перемогу).

На конкурс надійшло 147 студентських наукових робіт із 74 вищих навчальних закладів України. У роботі галузевої конкурсної комісії, що здійснила рецензування робіт, взяли участь 33 провідних науково-педагогічних працівників, які представляли 18 вищих навчальних закладів України.

На підставі обговорення результатів рецензування галузевою конкурсною комісією претендентами на перемогу було визначено 44 студентів. Вони взяли участь у підсумковій науково-практичній конференції, що відбулася 23-25 березня у Київському національному університеті імені Тараса Шевченка. На конференції свою роботу «Механізм оподаткування фермерських господарств та його вплив на фінансово-господарську діяльність» представила і кіровоградська конкурсантка Аліна Федорова.

Магістрантка підготувала змістовну презентацію та у процесі захисту роботи показала глибокий рівень знань з базових економічних дисциплін, аргументовано відповіла на численні запитання членів галузевої конкурсної комісії. За результатами захисту наукової роботи Федорова Аліна Олександрівна визнана переможцем ІІ туру Всеукраїнського конкурсу студентських наукових робіт з природничих, технічних та гуманітарних наук зі спеціальності «Гроші, фінанси і кредит» у 2015-2016 н.р. та нагороджена дипломом ІІІ ступеня.

За матеріалами сайту КНТУ.

Поширити:

Залишити коментар:

коментар