На Кіровоградщині металіст викрав огорожу з траси державного значення

Журналістка
Світлана Листюк
Журналістка

Поліцейські встановили зловмисника, який викрав більше 20 секцій металевої бар’єрної огорожі з автодороги державного значення. Ним виявився 35-річний житель одного з сіл Ульяновського району, повз яке і пролягає траса. Своїми діями чоловік завдав збитків на суму у майже 17 тисяч гривень. За вчинене йому загрожує покарання – до 5 років позбавлення волі.

На початку березня до відділення поліції звернувся працівник підприємства, що надає послуги з дорожніх робіт. Він повідомив про викрадення 24 секцій огорожі між смугами руху.

«У ході проведення оперативно-розшукових заходів поліцейські вийшли на слід зловмисника. Ним виявився раніше судимий за крадіжки житель населеного пункту. Чоловік викрав металеві щити на відрізку шляху довжиною близько 70 метрів. На транспортному засобі, який попросив у товариша, вивіз половину майна в іншу область і продав. Решту 12 секцій правоохоронці вилучили за місцем мешкання злодія. Йому оголошено про підозру у скоєнні кримінального правопорушення», – розповів начальник Ульяновського відділення поліції Ігор Яковлев.

Розслідування у рамках кримінального провадження, розпочатого за ч. 2 ст. 185 «Крадіжка» Кримінального кодексу України. Санкцією статті передбачено покарання у вигляді арешту, обмеження чи позбавлення волі на строк до 5 років.

 

 

За матеріалами ГУНП в Кіровоградській області

Поширити:

Залишити коментар:

коментар