У Кіровограді викрали шкільний паркан

Журналістка
Світлана Листюк
Журналістка

Зловмисниками виявилися троє місцевих жителів, 31 та 34 років. Крадії демонтували з території подвір’я навчального закладу металеві секції та продали. За вчинене особам загрожує до п’яти років позбавлення волі.

«До відділу поліції надійшло повідомлення про те, що біля однієї з місцевих шкіл викрадено металеву огорожу. На місце пригоди було направлено слідчо-оперативну групу. З’ясувавши усі обставини злочину та допитавши свідків, за добу працівники поліції встановили осіб, які спокусилися на майно навчального закладу. Чоловіків було запрошено до відділу поліції для дачі показів», – повідомив начальник Кіровоградського відділу поліції Ігор Пайлик.

Кіровоградці, які ніде не працювали, вирішили здобути грошові кошти злочинним шляхом. Вночі зловмисники прийшли на територію школи й зняли 5 секцій металевої огорожі. Крадений паркан у подальшому продали, а отримані кошти у сумі 640 гривень витратили на власні потреби.

Речовий доказ кримінального правопорушення – паркан – інспектори поліції вилучили та повернули навчальному закладу.

За цим фактом розпочато кримінальне провадження за ч. 2 ст. 185 «Крадіжка» Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає покарання у вигляді обмеженням волі на строк до п’яти років або позбавлення волі на той самий строк.

За матеріалами Кіровоградського відділу поліції ГУНП в Кіровоградській області

Поширити:

Залишити коментар:

коментар