Студентка з Кіровограда стала призером Всеукраїнського конкурсу наукових робіт (ФОТО)

Студентка психолого-педагогічного факультету КДПУ ім. В. Винниченка здобула  3-є місце на Всеукраїнського конкурсу студентських наукових робіт із природничих, технічних та гуманітарних наук.

З 24-го по 26-е березня 2016 року у Дрогобичі (Львівська область) відбулася підсумкова науково-практична конференція ІІ етапу Всеукраїнського конкурсу студентських наукових робіт із природничих, технічних та гуманітарних наук участь у якій узяли 35 представників різних ВНЗ України.

Як повідомляє сайт КДПУ ім. В. Винниченка, призове ІІІ місце здобула студентка 51-ї групи факультету педагогіки та психології Аліна Сташенко. Науковий керівник – Ірина Баранюк, доцент кафедри педагогіки дошкільної та початкової освіти.

“Емоції переповнювали. Я була щаслива за себе, а особливо, що не підвела рідний університет і факультет. Таке досягнення – це результат плідної спільної праці викладачів нашого факультету, адже саме вони навчили мене всього того, що привело до успіху. Найбільше хочеться подякувати моєму науковому керівникові – Баранюк Ірині Григорівні. Ми завоювали ІІІ місце у Всеукраїнському конкурсі і представили університет на достойному рівні”, – поділилась враженнями від конференції Аліна Сташенко.

Поширити:

Залишити коментар:

коментар