Секретар сільради з Кіровоградщини відповість за підробку документів

Журналістка
Світлана Листюк
Журналістка

За процесуального керівництва Новоукраїнської місцевої прокуратури завершено розслідування кримінального провадження відносно секретаря сільради, яка склала і видала завідомо неправдиві документи.

Так, досудовим розслідуванням встановлено, що секретар однієї із сільських рад Добровеличківського району, порушуючи загальні правила вчинення нотаріальних дій, склала завідомо неправдивий документ – дублікат від імені одного громадянина на користь другого, який посвідчила своїм підписом та скріпила гербовою печаткою сільської ради.

Крім того, обвинувачена видала сім довіреностей на користь своєї односельчанки, відповідно до яких остання мала провести державну реєстрацію земельних ділянок та отримати витяги у відділі Держгеокадастру у  Добровеличківському районі. Дані довіреності секретар сільської ради посвідчила своїм підписом та скріпила гербовою печаткою сільської ради, однак підписи осіб довірителів вказані довіреності не містили.

На даний час, обвинувальний акт за ч. 1 ст. 366 (службове підроблення) КК України з угодою про визнання винуватості направлено до суду для розгляду по суті.

Прес-служба прокуратури Кіровоградської області

Поширити:

Залишити коментар:

коментар