На Кіровоградщині хлопець пограбував 9 могил, щоб збагатитися

Журналістка
Світлана Листюк
Журналістка

В одному з сіл Олександрійського району на кладовищі зловмисник пошкодив 9 місць поховань. За вчинене йому загрожує до 7 років позбавлення волі.

До інспектора поліції під час відпрацювання ним населеного пункту звернулись місцеві жителі з відповідними повідомленнями.

«На місце події прибула слідчо-оперативної група. Правоохоронці встановили, що з початку місяця на кладовищі пошкоджено 9 могил та здійснено крадіжки металевих кутників з-під пам’ятників. Зловмисником виявився непрацюючий раніше судимий за аналогічні злочини 21-річний житель району. З місць поховань чоловік викопував вироби з металу, продавав їх, а отримані кошти витрачав на власні потреби», – розповів начальник Олександрійського районного відділення поліції Віталій Кравцов.

За цими фактами розпочато кримінальне провадження за ч. 3 ст. 297 Кримінального кодексу України (наруга над могилою). Санкція статті передбачає покарання у вигляді обмеження волі на строк від 4 до 5 років або позбавлення волі від 4 до 7 років. У даний час вирішується питання щодо обрання зловмиснику міри запобіжного заходу.

За матеріалами Олександрійського районного відділення поліції 

Поширити:

Залишити коментар:

коментар