У Добровеличківському районі серійний крадій поцупив понад 300 метрів кабелю

Працівники Добровеличківського райвідділу поліції викрили серійного крадія кабелю. Про це повідомляє Перша електронна газета за інформацією Сектору комунікації ГУ Національної поліції області.

Ним виявився 35-річний раніше судимий житель одного з сіл Добровеличківського району. Загалом злодій викрав більше 300 метрів кабелю, завдавши підприємству зв’язку збитків на суму у понад 25,5 тисяч гривень. Йому загрожує до 5 років позбавлення волі.

Встановлено, що упродовж січня-лютого зловмисник скоїв щонайменше 4 крадіжки. Діяв чоловік у темну пору доби, на стовпі плоскогубцями перетискав та відрізав кабель, потім скидав його на землю. У подальшому злодій випалював дріт та продавав його як мідний металобрухт.

В одному з сіл чоловік викрав 140 метрів кабелю різної марки на суму майже 9,4 тисячі гривень, в іншому – понад 190 метрів вартістю більше 16,2 тисяч гривень.

У даний час зловмиснику оголошено підозру у вчиненні злочину, передбаченого ч. 2 ст. 185 «Крадіжка» Кримінального кодексу України.

Раніше злодій відбував покарання за скоєння аналогічних кримінальних правопорушень та звільнився з місць позбавлення волі у минулому році.

Поширити:

Залишити коментар:

коментар