Від наркотиків до грабунків: двоє кіровоградців обікрали школяра

Журналістка
Світлана Листюк
Журналістка

Із заявою про злочин до правоохоронців звернулися батьки 11-річного хлопчика. Менш ніж за добу працівники поліції встановили особи чоловіків та доправили їх до відділу поліції для з’ясування усіх обставин.

«Грабіжниками виявилися двоє кіровоградців, 33 та 34 років. У скоєному зловмисники зізналися. Один із них вже притягувався до кримінальної відповідальності за зберігання наркотичних засобів. Триває досудове розслідування», – повідомив начальник Кіровоградського відділу поліції Ігор Пайлик.

За попередньою інформацією, близько 17-ї години на одній з вулиць міста увагу зловмисників привернув хлопчик, який тримав у руках мобільний телефон. Наблизившись ближче, грабіжники відібрали у школяра засіб зв’язку й втекли з місця пригоди. Крадену мобілку чоловіки продали за 800 гривень, а грошові кошти витратили на власні потреби, зокрема наркотичні речовини.

За цим фактом розпочато кримінальне провадження за ч. 2 ст. 186 «Грабіж» Кримінального кодексу України. Кіровоградцям загрожує покарання у вигляді позбавлення волі на строк від чотирьох до шести років.

За матеріалами Кіровоградського відділу поліції ГУНП в Кіровоградській області

Поширити:

Залишити коментар:

коментар