Відомий хореограф Кіровоградщини потребує термінової операції

Кіровоградський міський голова Анддрій Райкович дав доручення транспортному управлінню міськради підготувати санітарно-транспорту авіацію, щоб доставити почесного громадянина міста Анатолія Кривохижу в лікарню у Києві на операцію.

Як повідомили Першій електронній у прес-службі міської ради, колишній міський голова Володимир Пузаков прийшов до Андрія Райковича з проханням допомогти відомому хореографу Кіровоградщини Анатолію Кривохижі з транспортуванням у Київ, оскільки стан його здоров’я останніми днями дуже погіршився. Нинішній міський голова дав доручення транспортному управлінню міськради підготувати санітарно-транспорту авіацію, щоб доправити почесного кіровоградця у київську лікарню.

Довідково

Анатолій Михайлович Кривохижа (1 грудня 1925, с. Копанки Маловисківського району Кіровоградської області) – український культурний діяч і педагог, засновник заслуженого ансамблю танцю України «Ятрань» і академічного театру народної музики, пісні і танцю «Зоряни». Народний артист України, доцент, почесний громадянин міста Кіровограда.

Поширити:

Залишити коментар:

коментар