У Кіровограді водій 77-ї маршрутки заявив, що не возитиме воїнів АТО

Журналістка
Світлана Листюк
Журналістка

Сьогодні, 27 березня, у Кіровограді водій маршруту № 77 (номерний знак 1309) відмовив у пільговому проїзді двом учасникам бойових дій (один з них – військовий з 3-го полку СпП, який досі служить).

На зупинці навпроти ринку «Босфор» водій заявив військовим, які показали посвідчення УБД, що в маршрутці немає вільних місць, але при цьому перевозив 9 «стоячих» пасажирів.

«Я що маю вас на шиї возити? Місць нема і все», – гучно сказав водій.

Також водій грубо прокоментував зауваження кореспондента Першої електронної газети про те, що він порушує законодавство України, яке дає учасникам бойових дій право на пільговий проїзд, і правила безпеки дорожнього руху, які забороняють перевозити таку кількість «стоячих» пасажирів.

«За “стоячих” я готовий штраф заплатити – це мої гроші. А ці (воїни АТО – ред.) хай їздять, як хочуть. Я не буду їх на шиї возити! І можете жалітися куди хочете – не перший раз», – відповів водій.

Після такої розмови один з військових покинув салон маршрутки, а інший заплатив за проїзд.

Згідно з інформацією на сайті Кіровоградської міськради, маршруту №77 належить фірмі-перевізнику ПП «Паритет-Сервіс». Про те, що водії цього транспортного підприємства систематично грубіянять військовим, місцеві ЗМІ писали не раз. Попри це ситуація не змінилася.

Читайте також: Як АТОшники виховують кіровоградських маршрутчиків (ФОТО)

Читайте також: Безстрашні водії кіровоградських маршруток відмовляються надавати пільговий проїзд військовим

Перша електронна газета пропонує фірмі-перевізнику письмово прокоментувати поведінку своїх працівників і розказати, які заходи вживаються по відношенню до порушників закону.

Поширити:

Залишити коментар:

коментар