Чим порадує кіровоградців бібліотека (АНОНС)

З 28 березня, коли в школі  ще тривають весняні канікули, запрошуємо до обласної  бібліотеки ім. Д. І. Чижевського переглянути книжкову виставку «Руками створена краса», яка працює у відділі з економічних, технічних, природничих наук. На виставці представлені книги, які допоможуть вам власноруч або разом з дитиною виготовити поробку. А також буде цікаво відвідати виставку робіт  «Веселковий дивокрай Олени Рябухи», де є рушники, серветки, вишиті картини, печворк-роботи, м`які іграшки зроблені власноруч майстринею. Виставка працює у відділі краєзнавства.

31 березня у відділі мистецтв відбудеться презентація виставка ретро-фотографій відомого кіровоградського колекціонера Юрія Тютюшкіна «Дім, в якому живе театр». На фотографіях представлена будівля театру, яким він був  протягом ХІХ-ХХ століть. Обласна бібліотека ім.Д. Чижевського має добрі традиції інсценізації драматичних творів, інших постановок. І хоча це дещо незвичне віяння, але воно відкриває шлях для зародження і розвитку молодих талантів, для відкриття бібліотеки як креативної ініціації в театральному дійстві. 27 березня світова спільнота відзначила Міжнародний день театру. Щиро вітаємо всіх із цим святом. Бажаємо миру, добра, зростання талантів, успіхів у творчих пошуках.

31 березня о 17.00 у відділі документів іноземними мовами  продовжуються танцювальні вечори. Протягом місяця, щочетверга, американка Марія проводить  танцювальні майстер-класи англійською мовою. Нагадуємо, що у відділі документів іноземними мовами щодня крім вихідних о 17.00 відбуваються засідання клубів розмовної англійської мови.

1 квітня – свято сміху та жартів. Хоча День сміху не відзначений в жодних календарях всенародних свят, але цей день сміливо можна вважати міжнародним святом. Тож і в бібліотеці ім. Д. І. Чижевського це свято не пройде не поміченим. У відділі обслуговування користувачів 31 березня відбудеться презентація книжкової виставки “Як сміються в світі”. А у відділі абонемента до Всесвітнього дня сміху буде оформлено книжкову виставку для відкритого перегляду « Здоровий сміх, що гріє всіх!».

З 1 квітня у відділі обслуговування користувачів в рамках роботи Центру європейської інформації буде оновлено книжкову виставку з циклу «Європейський день». Також буде представлена книжкова виставка «Розширення НАТО на схід: українська перспектива». А при клубі інтелектуальних ігор працюватиме книжкова виставка інтелектуальних ігор «Розумники і розумниці».

З 22 березня у відділі з економічних, технічних, природничих наук продовжує працювати виставка дитячого малюнка, приурочена до Всесвітнього Дня води –  «Джерело мого дитинства».

Запрошуємо жителів міста здійснити віртуальну мандрівку «Фортеця св.Єлисавети – унікальна фортифікаційна пам’ятка XVІІІ ст.». Таку екскурсію можна замовити особисто у відділі мистецтв ОУНБ ім. Д. І. Чижевського або за телефоном 22-58-90.

Шановні користувачі поважного віку! Бібліотечний регіональний тренінговий центр – запрошує усіх бажаючих на тренінги комп’ютерної грамотності та пошуку в Інтернет. Навчання проходить безкоштовно за бібліотечними комп’ютерами. Але є обмеження в кількості учасників. Тож поспішіть зареєструватися на квітневе навчання комп’ютерній грамотності за телефоном 22-58-90 або особисто в Інтернет-центрі ОУНБ ім.Д.І.Чижевського.

ВХІД НА БІБЛІОТЕЧНІ ЗАХОДИ — ВІЛЬНИЙ

Деталі в розділі “Що нового” http://library.kr.ua

Адреса: м. Кіровоград, вул. Велика Перспективна, 24.

Поширити:

Залишити коментар:

коментар