З понеділка у Кіровограді стартує місячник благоустрою

З метою забезпечення належного санітарно-гігієнічного стану, благоустрою та озеленення території Кіровограда з 28 березня по 28 квітня у  Кіровограді триватиме місячник з благоустрою, а 16 та 23 квітня оголошені днями проведення загальноміських суботників. Про це повідомляє сайт КМР.


Місячник чистоти дасть старт масовим сезонним роботам із благоустрою та озеленення території Кіровограда. У всіх мікрорайонах обласного центру буде забезпечене  вивезення сміття, посадка дерев та кущів, будуть приведені в порядок дворові території, газони, фасади будинків.

Кожен кіровоградець може зробити свій внесок у спільну благородну справу, оскільки всі ми  патріоти своєї маленької батьківщини і чистота нашого міста, його площ і вулиць, парків і скверів, дворів і будинків передусім залежить від усіх нас.

Мешканці Кіровограда завжди славилися своєю хазяйновитістю і охайністю. Будемо ж дбайливими господарями – за доброю українською традицією з приходом весни наведемо лад у нашому спільному домі. Тож об’єднання зусиль всіх небайдужих кіровоградців на благо рідного міста має стати чудовим прикладом любові і шани до своого рідного міста.

Звертаємось до всіх жителів приватного сектору і  багатоквартирних будинків із закликом взяти найактивнішу участь у санітарному прибиранні вулиць, скверів та парків, прибудинкових територій, під’їздів будинків, долучитися до висадки мальовничих квітників та створення цікавих малих архітектурних форм у  дворах багатоповерхівок.

Закликаємо колективи  підприємств,  організацій, установ  всіх  форм  власності,  громадські  організації    навести лад  на  закріплених територіях, вулицях,  в  парках,  скверах,    зонах  відпочинку. 
Переконані, що спільними зусиллями ми перетворемо Кіровоград на ошатне і комфортне для проживання місто!

Поширити:

Залишити коментар:

коментар