Мешканці “безправного” гуртожитку запросили Ярошенка “на побачення” (ФОТО)

Люблю писати про хороші, мотиваційні, цікаві історії. Пишу про людей, які хочуть і вміють робити важливі речі. Слідкую за оновленнями в сфері реформ і намагаюся писати про складне простими словами)
Контакт: Facebook Telegram

Сьогодні, 24 березня, мешканці “безправного” гуртожитку прийшли до голови ОДА з “проханням” відзвітувати про зроблену роботу стосовно їх проблеми, яка тягнеться далеко не перший рік.

Спочатку було анонсовано перекриття дороги, проте натомість мешканці гуртожитку зустрілись із заступником голови ОДА Сергієм Коваленком, оскільки Сергій Кузьменко наразі у відрядженні.

Представник від мешканців “безправного” гуртожитку Світлана Бондаренко вимагала від заступника голови ОДА чітких звітів про роботу області стосовно їхнього питання. Навіть запропонувала Сергію Коваленку переночувати із пікетувальниками в наметі, щоб зрозуміти, як тяжко їм дається боротьба за свої квартири.

Проте заступник голови ОДА повідомив, що питання, поставлені активістами не є в компетенції облдержадміністрації, тож надав слово заступнику голови Кіровоградської міськради Олександру Мосіну. Той прозвітував про те, що наразі задіяні всі необхідні структири, а документи “загублені” в архівах – шукаються.

Про деталі проблеми “безправного” гуртожитку читайте на Першій електронній

Світлана Бондаренко зазначила, що до Олександра Мосіна в мешканців гуртожитку питань немає, адже він допомагає їм із часу своєї роботи. А от до голови ОДА – у активістів є кілька питань.

Сергієм Коваленком був запропонований компроміс: публічно запросити на зустріч “винуватця” цих перепетій – Володимира Ярошенка.

Тож Світлана Бондаренко перед телевізійними камерами запросила Володимира Ярошенка на зустріч із мешканцями гуртожитку, яка відбудеться у понеділок 28 квітня, на 9 поверсі будинку Університетський, 21.

 

Поширити:

Залишити коментар:

коментар