Завтра у Кіровограді виступить піаніст-екстреміст (АНОНС)

Завтра, 25 березня, на головній площі Кіровограда вперше виступить піаніст-екстреміст на ім’я Богдан, музичний символ Революції Гідності, який грав на Майдані в балаклаві й бронежилеті. Про це Першій електронній повідомляє прес-служба ФРІ Кіровоград.

– Кіровоград стане першим містом, де піаніст розпочне свій весняний тур «Палітра» містами України в підтримку нового альбому. Гратиме композиції з першого альбому «Захист вільних сердець» та кілька композицій з нового альбому, який поки що не має назви. У перервах між піснями він розповідатиме, при яких обставинах написана пісня, кому присвячена… Всі пісні – його авторські. Після Кіровограда він поїде в Олександрію та Павлоград, – розповіла арт-директор піаніста Катерина Леонова.

Безкоштовний вуличний концерт розпочнеться о 17:00. Триватиме гра 50 хвилин.

Знімати балаклаву піаніст не планує.

– Краще бути справжнім у масці, ніж без маски носити маски… Важливо те, що я граю, а не те, як я виглядаю, – каже піаніст.

Якщо у п’ятницю вдень буде дощ, то концерт перенесуть з площі Героїв Майдану в актовий зал педагогічного університету.

Нагадаємо, Piano Extremist, як тепер називає себе виконавець, вперше зіграв на Хрещатику у листопаді 2014 року твір Ludovico Einaudi – Nuvole bianche, набравши 500 000 переглядів на Youtube за добу і за кілька місяців став музичним символом Майдану. За два роки він дав більше 150 концертів.

Офіційна сторінка заходу https://vk.com/event116250209.

Поширити:

Залишити коментар:

коментар