Школа Короткова отримала золоту медаль за досягнення в освіті

17-19 березня 2016 року відбулася VII Міжнародна виставка «Сучасні заклади освіти» та Третя Міжнародна виставка закордонних навчальних закладів «World Edu» у Київському Палаці дітей та юнацтва, де було відзначено Кіровоградський обласний навчально-виховний комплекс (гімназія-інтернат – школа мистецтв) золотою медаллю.

Про це повідомляє сайт управління oсвіти, науки, мoлoді та спoрту Кірoвoградськoї OДА.

Кіровоградський обласний навчально-виховний комплекс (гімназія-інтернат – школа мистецтв) представляв кращі здобутки освітян Кіровоградщини в межах проведення даного заходу. У рамках VII Міжнародної виставки «Сучасні заклади освіти»пройшли конкурси за тематичними номінаціями. Серед більш як 750 учасників наш заклад гідно представив свої здобутки у номінації «Інноваційні форми розвитку професійної компетентності педагогічних працівників у закладах освіти» та удостоївся честі бути нагородженим золотою медаллю.

Міжнародна освітня виставка об’єднує учасників освітнього процесу в пошуку ефективних шляхів підвищення якості національної освіти, розвитку міжнародних освітніх і науково-технічних проектів та надає можливість обмінятися досвідом і думками між колегами, контактами та закласти фундамент для подальшої співпраці.

Поширити:

Залишити коментар:

коментар