Після зобов’язання суду, ТОВ “ЄТК” “добровільно” передає тролейбусний парк місту

У Кіровограді розпочався процес повернення тролейбусного парку місту. До міськради надійшов лист від ТОВ “Єлисаветградська транспортна компанія”, у якому приватне підприємство зголосилося добровільно передати весь майновий комплекс, який з порушеннями законодавства орендовало у нині неіснуючого КП “Кіровограделектротранс”.

Про це журналісту Першої електронної газети повідомив начальник управління транспорту та зв’язку Кіровоградської міської ради Олександр Вергун.

“Наразі весь цілісно-майновий комплекс, який раніше належав КП “Кіровограделектротранс” ТОВ “ЄТК” повертає місту. Це і тролейбуси, і адмінбудівлі, і електроопори, і тягові підстанції, і тролейбусні лінії”, – розповів Олександр Вергун.

Нагадаємо, у грудні 2015 року рішенням Господарского суду орендаря – ТОВ «Єлисаветградська транспортна компанія» зобов’язано повернути майно вартістю 5,7 млн грн., а саме майновий комплекс комунального підприємства «Кіровограделектротранс» до комунальної власності. Крім того, за позовом заступника прокурора Кіровоградської області з недобросовісного орендаря на користь громади міста Кіровограда стягнуто заборгованість по оренді цілісного майнового комплексу в сумі 3,3 млн грн.

Кінцевим бенефіціарним власником (контролером) ТОВ «Єлисаветградська транспортна компанія» являється кіровоградський бізнесмен, власник заводу “Радій” та гранітного кар’єру Євген Бахмач.

Поширити:

Залишити коментар:

коментар