У Кіровограді відзначають Всесвітній день води

Люблю писати про хороші, мотиваційні, цікаві історії. Пишу про людей, які хочуть і вміють робити важливі речі. Слідкую за оновленнями в сфері реформ і намагаюся писати про складне простими словами)
Контакт: Facebook Telegram

Сьогодні, 22 березня, світова спільнота відзначає Всесвітній день води, цьогорічна тематика якого проходить під гаслом «Вода і робота», що акцентує увагу на тому як кількість та якість води може впливати на умови праці людини.

Кожна людина розуміє важливість води в буденному житті. Але мало хто задумується про необхідність води на робочому місці. Це питання можна розглянути з двох аспектів: особистого і виробничого. Будь-якій людині потрібна чиста питна вода, а оскільки третину свого життя ми проводимо на роботі, то і наявність води в таких умовах є необхідністю. Адже 2 л чистої води кожного дня позитивно впливають на здоров’я та самопочуття людини, а отже і на нормальну працездатність.

“Говорячи про гостру необхідність води в різноманітних сферах народного господарства, треба підкреслити, що майже у кожній галузі промисловості та сільського господарства використовується вода. Без води зупинились би виробництво харчових продуктів, електроенергії, хімічних продуктів та інших життєво-важливих виробництв”, – розповіла в.о. головного гідрогеолога КГГМП А. Єлманова.

З усього вище сказаного можна зробити висновок, що вода є дуже важливим компонентом в житті кожної людини, в її роботі і повсякденні.

За матеріалами прес-служби КГГМП

Поширити:

Залишити коментар:

коментар