До 1 травня у Кіровограді обіцяють відреставрувати “Фортечні Вали”

Вже завтра, 23 березня, на Меморіальному комплексі «Фортечні Вали» розпочнуться ремонтні роботи. Завершити реставраційні роботи планують до травневих свят. 

Про це повідомив начальник головного управління житлово – комунального господарства міської ради Олександр Хачатурян – пише сайт КМР.

“Поки погода стоїть холодна, ми почнемо підготовчий етап, – відзначив начальник управління. – Проте увесь технологічний процес стартує лише коли на вулиці буде стабільно тепло. Ми підклеїмо всі відвалені мармурові плити, й наведемо на цій території лад”, – запевнив Олександр Хачатурян.

На ремонт об’єкту у міському бюджеті передбачено 200 тисяч гривень. Міський голова Андрій Райкович дав завдання впоратись із роботою у визначені терміни

“Ви ж не зволікайте, вкладіться у строки, – наголосив Андрій Райкович – Комплекс має бути відремонтований до 1 травня, щоб встигнути до святкових заходів. У той же час усі роботи необхідно виконати якісно, щоб плити не відвалились на наступний день, а тримались міцно, на роки”.

Поширити:

Залишити коментар:

коментар