У Кіровограді запрацював сервіс, що допомагає економити на побуті

Журналістка
Світлана Листюк
Журналістка

Жителі Кіровограду отримали можливість облегшити свій побут і зекономити час – в місті працює сервіс, що дозволяє знаходити перевірених виконавців на будь-який вид послуги. Це всеукраїнський проект Метнись Кабанчиком – сайт, на якому можна як замовляти послуги, так і реєструватися в якості виконавця, щоб мати підробіток.

За інформацією адміністрації проекту, найбільшим попитом серед кіровоградців користуються послуги домашнього майстра (це спеціаліст з дрібного ремонту, сантехнік або електрик), розповсюдження рекламних листівок. Є великий попит на прибирання квартир – клінінгові послуги надає велика кількість перевірених спеціалістів.

«Проект дає можливість замовникам і виконавцям співпрацювати у декількох сотнях напрямків, охоплюючи як побутові послуги, так і ремонт, кур’єрську доставку, фріланс», – коментує керівник сервісу Метнись Кабанчиком Роман Кірігетов.

Як стверджують представники сайту, пошук виконавця займає декілька хвилин, а обирати потрібного спеціаліста замовник може самостійно, за рейтингами та відгуками. Мати справу з професіоналами дуже важливо, особливо коли мова йде про вузькоспеціалізовані послуги. Наприклад, ремонт холодильників майстри, знайдені на сервісі, зможуть виконати вдома у замовника, без великих цінових закруток і у встановлені замовником терміни.

Поширити:

Залишити коментар:

коментар