Працівникам Держгеокадастру Кіровоградщини відмовили в нагородах

Журналістка
Світлана Листюк
Журналістка

У 2016 році комісія при Кіровоградській обласній раді з питань нагородження, яку очолює заступник голови Кіровоградської обласної ради Ігор Степура, вперше в історії  відмовила у нагородженні працівникам Головного управління Держгеокадастру Кіровоградської області до професійного свята.

День землевпорядника відзначається щорічно у другу суботу березня. Як пояснив голова комісії з нагородження Ігор Степура, таке рішення було прийняте з огляду на незадовільну роботу відповідної установи впродовж останніх восьми років.

«Ми знаємо, що 9 лютого на площі Героїв Майдану в місті Кіровограді під стінами облдержадміністрації та обласної ради відбулася масова протестна акція учасників так званої АТО, які вимагали відсторонення керівництва, проведення розслідування і наведення порядку. Вони були обурені і визначали незадовільною роботу працівників Держгеокадастру. Втім, іще раніше те ж визнали і депутати обласної ради в ході третьої сесії. Так, наприклад, у звіті Держгеокадастру про виконання Програми розвитку земельних відносин з 2007 по 2015 рік є ціла купа свідчень про бездіяльність та безвідповідальність роботи даної установи в області. Ми визнали роботу Держгеокадастру незадовільною і не маємо жодного морального права нагороджувати чи заохочувати його працівників», – прокоментував рішення щодо відмови у нагородах працівникам Держгеокадастру заступник голови Кіровоградської обласної ради Ігор Степура.

Прес-служба Кіровоградської обласної організації ВО «Свобода»

Поширити:

Залишити коментар:

коментар