Маму загиблого кіровоградського військового номінували на премію “Людина року – 2015”

Номінантом премії “Людина року – 2015” представлена Галина Бузуляк, мама легендарного бійця Анатолія Бузуляка, який відстоював недоторканість та незалежність нашої держави і, виконуючи свій конституційний обов’язок, 29 липня 2014 року загинув у зоні АТО під час виконання бойового завдання, перебуваючи в складі розвідгрупи з рятування пілотів збитого літака поблизу міста Сніжне. Про це повідомляє сайт Кіровоградської РДА.

У пам’ять про загиблого сина за свої кошти Галина Дмитрівна Бузуляк на території Іванівського НВК відкрила дитячий майданчик, який нагадуватиме землякам Анатолія про його героїчний подвиг.

Читайте також: У пам’ять про кіровоградського спецназівця відкрили дитячий майданчик

Втративши сина на війні та втираючи сльози болю, Галина Дмитрівна продовжує втілювати в життя його мрії про мир і добро на нашій українській землі, задля майбутнього дітей, а також постійно підтримує учасників АТО, які захищають територіальну цілісність нашої країни. Тому, на вищезазначеному заході за вагомий внесок у волонтерську діяльність Бузуляк Галину Дмитрівну буде відзначено медаллю «Волонтер України».

Поширити:

Залишити коментар:

коментар