Кіровоградщина попрощалася з військовим, який помер від інсульту (ФОТО)

Журналістка
Світлана Листюк
Журналістка

В Олександрії провели в останню путь 41-річного військовослужбовця Олександра Шалесного сьогодні, 15 березня.

Шалесний Олександр Михайлович народився 28 червня 1974 року в Олександрії. Навчався в школі №3, потім закінчив ПТУ №17 та Олександрійський індустріальний технікум. Останні 13 років жив в Комсомольську, працював слюсарем-ремонтником на Полтавському ГЗК. Самостійно виховував 13-річного сина.

Чоловік потрапив в армію по мобілізації –  з Комсомольська в серпні 2015 року. Служив у 55-му автомобільному батальйоні  водієм –  забезпечував доставку вантажів з Харківської області в Луганському та Донецькому напрямках.

За словами ротного, увечері  7 березня Олександру стало погано, з’явилася слабкість. Солдата госпіталізували до Балаклійської центральної районної лікарні, де вночі стався інсульт. З Харкова за Шалесним приїхав реанімобіль, його перевезли до Харківського військового госпіталю, провели операцію, проте врятувати життя не вдалося. Вранці 12 березня боєць помер.

Проводити бійця приїхали 16 військовослужбовців 55-го батальйону, 20 осіб від Полтавського ГЗК, заступник Комсомольського міського голови Олександр Чуприна, комсомольське телебачення. Від Олександрії були присутні керуючий справами виконкому Володимир Чеботарьов, воєнком Андрій Карло, знайомі і родичі покійного, батьки, син.

Воїна поховали на Верболозовському кладовищі.

За матеріалами сайтуМоя Александрия

Поширити:

Залишити коментар:

коментар