До військових у зону АТО з Кіровоградщини поїхала пересувна лазня (ФОТО)

Люблю писати про хороші, мотиваційні, цікаві історії. Пишу про людей, які хочуть і вміють робити важливі речі. Слідкую за оновленнями в сфері реформ і намагаюся писати про складне простими словами)
Контакт: Facebook Telegram

Справжню лазню на колесах, укомплектовану пральною машиною та трьома душовими кабінками, волонтери Кіровоградщини відправили на Схід України. Авто придбали та переобладнали, забезпечивши усім необхідним «начинням» Олександрійські волонтери Олег Берсименко, Станіслав Цуркан,  які допомагають українським військовим з першого ж дня війни. Завершили ж справу  працівники Новоукраїнської ремонтно-транспортної майстерні СТОВ Степ-Агро.

Основою для лазні стала чеська автівка “Авіа”.  У ній повністю переробили кузов, підняли висоту на півметра. Всередині утеплили та оббили водотривкою фанерою. Пересувна лазня обладнана баком на 800 л води, має освітлення, електророзетки та пральну машину. Вода нагрівається за допомогою твердопаливного котла або ж від дизельного генератора та  електрики. Одночасно тут можуть митися троє солдат.

Радник заступника голови Новоукраїнської РДА з питань допомоги військових, волонтер та учасник бойових дій Ігор Ревенко розповідає, що ця автівка, яку вони доставили на передову в розпорядження  бійців 72-ї окремої механізованої бригади, має значно полегшити на фронті життя тих, хто захищає нашу Україну.

Активну участь у фінансовому забезпеченні «життєдіяльності» сучасної пересувної автолазні взяли працівники СТОВ Степ-Агро, міський голова Новоукраїнки Олександр Корінний та голова Новоукраїнської районної ради Валерій Савенко, – говорить Ігор Ревенко. Крім необхідної матеріальної допомоги,  вони та приватний підприємець Андрій Шиптенко подбали і про продукти харчування, які були передані бійцям на фронт та значну кількість  паливно-мастильних матеріалів.  Нині автолазня курсує передовою та «обслуговує» наших військових.

Поширити:

Залишити коментар:

коментар