“Соціальна картка” кіровоградців планує розширити межі свого впливу

У грудні минулого року понад 20 тис. кіровоградців отримали «Соціальну картку», яка діє магазинах мережі «Ятрань» (власник – Андрій Райкович), у мережі супермаркетів «Копілка (генеральний директор супермаркету депутат Кіровоградської міської ради від ПП «Укроп» Михайло Бєжан), «Садовий центр» та ландшафтній майстерні «Пан Тюльпан». Про це міський голова Андрій Райкович нагадав сьогодні, 12 березня, під час прес-конференції.

«Зараз продовжують перемовини з аптечними мережами. Також мають бажання включитися у програму кілька маленьких магазинів на околицях. Маю надію, що проект продовжиться не лише у площині торгівлі, а в нього буде включено низку інших послуг – транспорт, знижки на культурні послуги в музеях, театрі, філармонії», – повідомив Райкович.

Довідково

«Соціальну картку» можуть отримати кіровоградці, чий дохід не перевищує 1600 грн на місяць. Крім того, знижка у 10%, передбачена «Соціальною карткою», діє з обмеженнями. За знижкою на місяць можна придбати лише борошно – 2кг, макаронні вироби не менше 6 найменувань – 3 кг, крупи не менше 6 найменувань – 3 кг, олія – 2 л, цукор – 2 кг, масло вершкове – 2 пачки, молоко – 3 л, м’ясний фарш – 1 кг, ковбасні вироби 1 сорту не менше 10 найменувань – 2 кг, хліб – 31 шт.  Вичерпав ліміт – купуй за звичною ціною.

Поширити:

Залишити коментар:

коментар