Суддя з Кіровоградщини сяде на 5 років за вбивство дитини (ВІДЕО)

Журналістка
Світлана Листюк
Журналістка

До п‘яти років позбавлення волі засудили третейського суддю Максима Горовецького, який  23 червня минулого року в Олександрії. Кермуючи автомобілем «Ауді-100», по мікрорайону «Перемога» виїхав на зустрічну смугу руху і збив припаркований на узбіччі мопед. Потім – на тротуат, де збив дев’ятирічну дівчинку на велосипеді та шестирічного хлопчика з його дідусем.

На місці ДТП школярка отримала численні відкриті переломи. Ці травми виявились несумісні з життям – дівчинка померла в кареті швидкої допомоги. Дідусь деякий час перебував на стаціонарному лікуванні, а хлопчик ще довго лежав у реанімації.

Читайте також: Третейського суддю, який збив двох діток на Кіровоградщині, від самосуду охороняє міліція (ВІДЕО)

Експертиза встановила: водій був п‘яний. Суд також зобов‘язав водія виплатити 300 тисяч гривень родині загиблої дівчинки і 25 тисяч – потерпілому хлопчику. Але прокуратура вироком не задоволена. Мовляв, це занадто м’яке покарання.

Для порівняння, за грабіж (викрадення мобільного телефону) зловмиснику загрожує покарання у вигляді позбавлення волі на строк від 4 до 6 років. А за сутенерство – позбавлення волі на строк від 5 до 10 років із конфіскацією майна. І при цьому такі зловмисники нікого не вбивали і не калічили.

Деталі справи – в сюжеті ТСН:

Поширити:

Залишити коментар:

коментар