Цивільний корпус “Азов” стартує у Кіровограді (ФОТО)

Люблю писати про хороші, мотиваційні, цікаві історії. Пишу про людей, які хочуть і вміють робити важливі речі. Слідкую за оновленнями в сфері реформ і намагаюся писати про складне простими словами)
Контакт: Facebook Telegram

Учора, 10 березня, у на центральній площі Кіровограда з’явилась палатка цивільного корпусу “Азов”.

Чоловік із позивним “Русіч” розповів Першій електронній, що палатку встановлено для того, щоб розповісти кіровоградцям про суть та ідею діяльності цивільного корпусу “Азов”. Це робиться для того, щоб люди розуміли хто такі “азовці” та вступали до їх рядів.

“ЦК “Азов” – це така цивільна частина полку “Азов”, яка буде займатися різними ініціативами на мирній території. Це соціальні проекти (зокрема, для дітей), спортивні акції. Тобто будемо долучатися до соціального життя міста. Ми не будемо сидіти в кабінетах і, підписуючи папірці, робити вигляд, що щось робимо. Ми будемо дійсно робити важливі речі”, – розповів “Русіч”.

Першим таким заходом, а  одночасно і презентацією ЦК “Азов” у Кіровограді, буде чемпіонат із силового екстриму “Сильна нація”. 13 березня о 10:00 на центральній площі міста зберуться спортсмени з різних куточків України: представники ЦК, представники спортивних організацій, які займаються бодібілдингом, пауерліфтингом. Зокрема, буде збірна з Маріуполя – безпосередньо з полку “Азов”.

 

Поширити:

Залишити коментар:

коментар