Кіровоградців штрафуватимуть за знищення рідкісних квітів (ФОТО)

Люблю писати про хороші, мотиваційні, цікаві історії. Пишу про людей, які хочуть і вміють робити важливі речі. Слідкую за оновленнями в сфері реформ і намагаюся писати про складне простими словами)
Контакт: Facebook Telegram

У Кіровограді інспектори поліції проводять операцію «Первоцвіт». Заходи, спрямовані на протидію порушенням, пов’язаним із знищенням ранньовесняних рідкісних рослин, на території обласного центру триватимуть до кінця травня. У ході операції поліцейські вже склали низку адмінпротоколів.

Працівниками сектору превентивної діяльності було перевірено місця торгівлі квітами на території міста й виявлено осіб, які здійснювали незаконну реалізацію первоцвітів.

Із правопорушниками провели роз’яснювальну роботу щодо недопущення знищення рідкісних видів ранньоквітучих рослин, занесених до Червоної книги України, та складено адміністративні протоколи за ч. 1 ст. 160 «Торгівля з рук в невстановлених місцях».

Санкція статті передбачає покарання у вигляді накладення штрафу від одного до семи неоподатковуваних мінімумів доходів громадян з конфіскацією предметів торгівлі, або без такої.

Робота у даному напрямку триває.

За матеріалами Кіровоградського відділу поліції ГУНП в Кіровоградській області

Поширити:

Залишити коментар:

коментар