У Кіровограді підпільна підприємиця торгує квітами з “Червоної книги” (ВІДЕО)

Журналістка
Світлана Листюк
Журналістка

В Кіровограді по вулиці Преображенкська, продавчиня незаконно продає первоцвіти після складання судового протоколу екологічною інспекцією. Відповідних документів, які засвідчують законність продажу жінка при собі не має.

Про це кореспонденту УНН-Центр розповіла сама продавчиння, що займається незаконним продажем квітів.

“Дозволу на вирощування та документів про підприємницьку діяльність у мене не має. Ми самі закуповуємо коріння та вирощуємо ці квіти у теплиці. Стосовно того, що порушую закон, я вже проінформована. Відносно незаконного продажу на мене був складений протокол”, – розповіла продавчиня квітів.

За словами жінки, йти на порушення закону вимушена в зв’язку з тяжким фінансовим становищем.

В Державній екологічній інспекції у Кіровоградській області, факт складання протоколу на жінку підтвердили та вже готують відповідний пакет документів до суду.

“На вулиці була помічена дівчина, що продавала підсніжники. Був складений адмін протокол за фактом “Продаж первоцвітів, що занесені до Червоної книги”. Наразі формується справа, яку ми передамо до суду на території якого було зафіксовано порушницю і в даному випадку це Ленінський районний суд. Справу, ми передамо та суд призначить покарання”, – зазначила начальник організаційної роботи зв’язків з громадськістю та ЗМІ Державної екологічної інспекції у Кіровоградській області Тетяна Турчина.

За словами начальника прес-служби екологічної інспекції в області, завдання інспекторів у разі виявлення незаконного продажу скласти відповідний протокол про порушення, а чи продовжувати торгівлю порушник вирішує на власний розсуд.

Відео Дмитра Семенюка

Поширити:

Залишити коментар:

коментар