Як сільська дівчина з Кіровоградщини заробила мільйонні статки в Києві (ВІДЕО)

Журналістка
Світлана Листюк
Журналістка

Ірина Німець – 28-річна сільська дівчина з Кіровоградщини (село Павлівка) – хизується в соціальних мережах фотографіями авто, вартістю 5 млн грн, та мільйонними статками. Ірина спромоглася збагатитися, маючи зарплатню всього в 1500 грн.

Ірина Німець стала відома, як співмешканка скандально відомого прокурора сил АТО Костянтина Кулика, якого звинувачують у чисельних зловживаннях і корупції. Її адвокати стверджують, що жінка розлучилася з прокурором і ніяким чином не пов’язана з незаконним збагаченням свого екс-співмешканця. “Навіть Богу душу не винна” – кажуть вони про свою клієнтку.

Але ніхто не береться пояснити, яким чином, маючи офіційну зарплатню в майже 1500 грн, Ірина спромоглася надбати квартиру в елітному будинку (площа 77 кв.м. і приблизна вартість  3 млн грн), дві квартири в центрі Києва загальною площею 300 кв.м., дорогий автопарк, а три тижні тому – стати власницею ательє з пошиву одягу.

При цьому Ірина стверджує, що вона є самотньою мамою двох дітей прокурора Кулика – він нібито покинув свою цивільну дружину, коли та була вдруге вагітною.

Батько Ірини – дрібний фермер з Кіровоградщини – запевняє, що все своє майно донька придбала завдяки його матеріальній підтримці і власному інтелекту.

Деталі – в сюжеті ТСН:

Поширити:

Залишити коментар:

коментар