У Кіровограді незалежна комісія перевірить лікування тяжкохворих

Журналістка
Світлана Листюк
Журналістка

Медичну документацію щодо призначення та лікування пацієнтів з хронічним больовим синдромом та роботу онкобригад перевірить у Кіровограді незалежна та неупереджена комісія, створення якої ініціювала Кіровоградська мережа ЛЖВ.

Вчора, 1 березня, відбулася робоча зустріч громадських активістів КОВ ВБО «Всеукраїнська мережа людей, які живуть з ВІЛ/СНІД» з начальником управління охорони здоров’я міської ради Оксаною Макарук. Дана зустріч стала логічним продовженням роботи громадської пацієнтсько-лікарської ради, на якій розглянули питання адекватного знеболення паліативних пацієнтів.

Громадські активісти Кіровоградської мережі ЛЖВ акцентували увагу на доцільності створення незалежної комісії, яка займатиметься перевіркою медичної документації щодо призначення та лікування пацієнтів з хронічним больовим синдромом. Оксана Макарук підтримала дану ініціативу та погодилася сформувати її склад, залучивши до неї неупереджених медиків. У ході конструктивного діалогу вирішили здійснити таку перевірку, включаючи моніторинг роботи виїзних онкобригад.

Прес-служба КОВ ВБО «Всеукраїнська мережа людей, які живуть з ВІЛ/СНІД»

Поширити:

Залишити коментар:

коментар