Траса “Миколаїв-Кіровоград” увійшла в топ-5 найгірших доріг України

Активісти організації «Слово і діло» на основі даних «Укравтодору» наприкінці 2015 року проаналізували ступінь зношеності доріг по всіх регіонах України.

Перше місце зайняли Одеська та Івано-Франківська області, де в критичному стані перебуває близько 50% дорожнього полотна.

«Автоблог» зробив власний «антирейтинг» і розповів про п’ять найгірших напрямків, де водіям потрібно бути особливо пильними.

Одеса – Рені. Протяжність – 300 км
Цю дорогу добре знають ті автовласники, які люблять відпочивати на Західному узбережжі Одеської області, а також їдуть в Румунію або Болгарію.

Миколаїв – Кіровоград. Протяжність – 185 км
Понад 100 км покриття повністю зруйновано. Найгірша ділянка – починаючи з села Возсіятське і до Миколаєва. На цьому відрізку застряють і перевертаються навіть фури. Чиновники вже давно обіцяють побудувати нову магістраль, але далі слів справа не заходить, а дорога стає все гірше. Альтернатива – робити величезний гак в пару сот кілометрів.

Тернопіль – Львів (через Золочів). Протяжність – 126 км
До зими, запевняють водії, ям було дуже мало, але до лютого стан покриття погіршився.

Дніпропетровськ – Кривий Ріг. Протяжність – 146 км
У напрямку Дніпра його стан особливо жалюгідний. Так що потрібно приготуватися до того, що на «підкорення» цієї смуги перешкод доведеться витратити 5-6 годин.

Прикарпаття, Карпати і Закарпаття
Особливий регіон України, де ділянки з відносно непоганим асфальтом змінюються відрізками з його повною відсутністю.

Поширити:

Залишити коментар:

коментар