Кіровоградські волонтери придбали будинок для безпритульних

© ілюстрація

У лютому волонтерська команда «Милосердя» нарешті придбала будинок, у якому ось уже 3 роки як знаходиться пункт допомоги людям, які потрапили у складні життєві ситуації. Про це кореспонденту Першої електронної повідомив засновник руху Володимир Лебедєв.

«Команда «Милосердя» ось уже 3 роки як опікується людьми, які потрапили у складні життєві обставини – бездомні, алкозалежні, наркозалежні. До цього наш волонтерський осередок знаходився у будинку, який нам дав один із небайдужих кіровоградців. Там ми раз на тиждень могли приймати безпритульних, годувати їх, стригти, давали можливість помитися та випрати одяг. Але минулого року власник цього будинку нам повідомив, що збирається продавати його, оскільки йому потрібні гроші. І наша команда почала збір коштів. Було нелегко. Чимось допомогли меценати, але більшу частину коштів зібрали самостійно – відкладали з власної кишені, благодійних заходів, які організовували для збору коштів. І ось нарешті у цьому році нам вдалося викупити цей будинок», – розповідає Володимир.

Будинок знаходиться на вулиці Преображенській, 37. Володимир звертається до кіровоградців з проханням не бути байдужими. І якщо ви можете допомогти одягом, продуктами чи коштами, звертайтеся до Володимира Лебедєва за телефоном (099) 365-93-34.

Поширити:

Залишити коментар:

коментар