Воїни АТО отримають подарунки від маленьких олександрійців (ФОТО)

Журналістка
Світлана Листюк
Журналістка

Вихованці Олександрійського центру дитячої творчості імені Олександра Шакала у четвер, 25 лютого, передали бійцям передових позицій Донецького прикордонного загону свої привітання та побажання скорішої перемоги. Прийняли ці безцінні та зворушливі листи від маленьких олександрійців та їхніх батьків члени громадської організації «Всеукраїнський союз ветеранів АТО» Давидов Олександр та капітан-прикордонник Володимир Конюшенко.

Саме він повезе зі своєї короткої відпустки  такі бажані та довгоочікувані добрі і щирі слова від дітей – воїнам, що цієї звістки завжди  ждуть з нетерпінням.

Дівчата та хлопчики хореографічного колективу сучасного танцю “Каприз” під керівництвом чарівної Наталії Труш власними руками виготовили для українських  вояків маленькі подарунки, листи та найголовніше – змогли просто дати надію та тепло тим, хто  захищає у далеких Донецьких степах зараз  нашу Україну. Надію на те, що визволителів чекають удома, що  вірять їм , підтримують словом, думками та дитячими усмішками.

Поширити:

Залишити коментар:

коментар