Обласна юстиція обіцяє допомогти злинчанам повернути свою землю (ФОТО)

Вчора, 25 лютого, після мітингу на центральній площі активісти зі Злинки прийшли до Головного територіального управління юстиції, де їх чекали адвокати Регіонального  центру надання безоплатної вторинної правової допомоги. Про це повідомляє Перша електронна газета за інформацією від прес-служби Головного територіального управління юстиції у Кіровоградській області.

Правову допомогу обіцяв  селянам  перший  заступник начальника Головного територіального управління юстиції  у Кіровоградській області Артем Мамченко на зустрічі із робочою групою  23 лютого  у Малій Висці.  Він  запропонував допомогу всім потерпілим  у  складанні  позовів та  поданні  їх до суду, а також представленні  інтересів селян у суді адвокатами системи безоплатної вторинної правової допомоги. Така домовленість із керівництвом Регіонального центру надання безоплатної вторинної допомоги у Кіровоградській області вже відбулася.

Адвокати  Еміль Багірян та Сергій Горпинко беруться захищати селян,  надаватимуть безоплатну вторинну правову допомогу. Активісти поспілкувалися із захисниками, тепер адвокати вироблять правову позицію і сформують на її основі необхідну  лінію захисту інтересів клієнта  та готуватимуть процесуальні документи для подання до суду.

Буде розглядатися кожний випадок окремо, не може бути шаблону, різні кадастрові номери, різні документи, однакових ситуацій і справ не може бути, з першого аналізу документів бачу, що порушень багато, тому докази  збиратимуться до кожної конкретної особи і з конкретної  підстави. Право оскаржується і доводиться тільки у суді “-зазначив адвокат Еміль Багірян.

Нагадаємо,  після зустрічі  керівників юстиції із робочою групою, яка представляє інтереси постраждалих селян Злинки від рейдерського захоплення їх землі,  вислухавши пропозиції усіх сторін  активісти пішли радитись із селянами, та  дійшли згоди, що мусять використовувати усі законні засоби у боротьбі за повернення своєї землі, будуть відстоювати свої права на землю у суді, якщо перші позивачі до суду справи виграють, то за такою схемою діятимуть всі.

Поширити:

Залишити коментар:

коментар