Кіровоградців запрошуються до участі у конкурсі “Шкільна журналістика”

Факультет філології та журналістики КДПУ ім. Володимира Винниченка запрошує учнів ЗОШ І-ІІІ ступенів Кіровоградської області взяти участь у щорічному конкурсі «Шкільна журналістика». Про це повідомляє сайт університету.

Конкурс “Шкільна журналістика” буде представлений у п’яти номінаціях:

  • «Майбутній журналіст»
  • «Наша газета»
  • «Фотожурналіст»
  • «Тележурналіст»
  • Спеціальна номінація:
  • «Відеорецензія на книгу»

До журі входять: декан факультету, доцент Людмила Кричун; завідувач кафедри видавничої справи та редагування, доцент Наталя Фенько; кореспондент газети «Дзеркало тижня» Світлана Орел, ведучий програми «Єлисаветградський книговир» Дмитро Шульга, головний редактор тижневика «Нова газета» Інна Тільнова; Вікторія Салогуб, головний редактор газети «Університетський меридіан».

Для участі в конкурсі необхіднодо 10 квітня 2016 року надіслати поштою, на електронну пошту konkurskdpu@gmail.com або передати власноруч роздруковані матеріали із заявкою (форми додаються).

Адреса: Україна 25006 Кіровоград, вул. Шевченка, 1, кафедра видавничої справи та редагування (аудиторія № 409 п’ятиповерхового корпусу).

Визначення переможців і вручення нагород відбудеться на факультеті філології та журналістики Кіровоградського державного педагогічного університету імені Володимира Винниченка. Про дату і місце вручення нагород учасників буде поінформовано додатково.

Перед церемонією нагородження усі бажаючі зможуть узяти участь у Media-фесті тренінгах із журналістики від партнерського проекту «Медіа-кузня». Тренінги і майстер-класи проведуть відомі кіровоградські журналісти.

Запрошуються всі бажаючі.

Додаткову інформацію можна одержати в координатора Конкурсу:

Ткаченко Ірини Анатоліївни (доцент кафедри видавничої справи та редагування),

телефон (097) 693-11-63

iren.tkach2012@yandex.ua

https://vk.com/tkachenkoiren

Офіційна сторінка конкурсу в соцмережах: http://vk.com/yourmediakonkurs

Поширити:

Залишити коментар:

коментар