За чий рахунок у Кіровограді ремонтуватимуть ліфти?

Журналістка
Світлана Листюк
Журналістка

Ліфти у Кіровограді працюватимуть і будь які повідомлення про відсутність у міському бюджеті коштів на їх ремонт і експертизу, а також на необхідність мешканцям будинків самотужки збирати гроші на відновлення роботи ліфтів є недостовірними.
Про це йдеться на сайті Кіровоградської міської ради.

Так у головному управлінні житлово – комунального господарства спростували інформацію, яка з’явилася на сторінці у Facebook Кіровоградського обласного контактного центру. У пості йдеться про збільшення кількості звернень громадян через відключення ліфтів і поширюються чутки про необхідність збору грошей на їх експертизу і ремонт серед мешканців через відсутність таких коштів у бюджеті міста.

Як повідомила головний спеціаліст відділу капітального ремонту, реформування та розвитку житлово-комунального господарства Анжела Максименко, затвердженою 23 лютого 2016 року рішенням міської ради галузевою програмою розвитку житлово- комунального господарства та благоустрою міста Кіровограда на 2016 рік передбачені кошти на капітальний ремонт 80 ліфтів у сумі 2,5 мільйона гривень. Крім того, 230 тисяч гривень планується використати для проведення експертизи ліфтів, термін експлуатації яких це передбачає. Тож у кіровоградців немає підстав збирати для цього додаткові кошти.

У головному управлінні ЖКГ також звертають увагу кіровоградців на те, що житлово – експлуатаціні організації міста не розвішують на кабінках ліфтів оголошення про збір коштів на ремонти підйомників. Будьте оборежними – це можуть бути аферисти.

Поширити:

Залишити коментар:

коментар